Witam 

Zaczalem sprzedawac na ebay i oczywiscie mialem Paypal w ciagu 2 dni sprzedalem na kwote 2tysgbp i zablokowali mi konto i wymagali dokumentow, oczywiscie dostarczylem i odblokowali. Po 8 dniach juz mialem na ko0ncie 5,5tys Funtow i nagle blokada konta ebay oraz paypal dzwonie do ebay i mowia ze to paypal zablokowal wiec dlugo nie myslac dzwonie do paypal, i tu problemy bo oni musza sprawdzidz czy nie jestem oszustem dlatego zablokowali mi konto wymagajac potwierdzen dostawy i im tlumacze ze w ebay mam napisane ze dostarczenie 14-21dni poniewaz sa to meble ktore sam robie i nawet jak zrobie to nie bede mial tracking number bo dostarczam wlasnym busem. Po rozmowie patrze na pay pal a tam wszystkie platnosci z miesiaca ktore robillem placac klienta za towar na ebay wracaja na konto niby fajnie tylko ze na tym koncie sa pieniadze ktorych nie moge wyplacic. Dzwonie do paypal kolejny raz i oni mi mowia ze zawieszaja moje konto poniewaz jestem klientem ryzykownym dla nich. czyli pieniadze zamrozone ludzie ktorym zaplacilem strasza policja klienci dzwonia. prosze o pomoc albo jestem zainteresowany zbiorowym pozwem bo sam nie dam rady.