taaaaa trwa to jakis czas , mi dzis mija 35 dni od czasu jak sprzedalem na niemieckim  ebayu felgi , i platnosc byla na paypal , dostalem mail ze mam wyslac towar bo pieniadze juz sa , towar wyslalem , jak pisal;em do bok ebay pl , za kazdym razem co innego mi odpisywali , raz pisali ze po 21 dniach jak kupujacy nie zglosi pretensji dostane kase , potem pisali ze wyplata bedzie po 28 dniach , czas ten minal a ja dalej nie mam kasy - maja mi wyplacic 515 euro , na dzien sprzedazy kurs europ byl 4,43 a na dzien dzisiejszy 4,16 , i jestem ciekawy kto zwroci mi roznice 140 zlotych ? a do tego obracaja sobie moja kasa gdzie sa odsetki za miesiac ??? - jesli kasa wplynela na na konto ebay i przelicznik euro byl wyzszy to taka kwote maja mi wyplacic a oni maja to gleboko w dupie - ty polaczku czekaj sobie na kase a damy ci ja jak nam sie spodoba !!! i to ma byc traktowanie klienta ktory placi duza kase - za wystawienie aukcji 40 zlociszy za sprzdaz felg skasowali prowizji 350 zlociszy - a ja dalej kasy nie mam a od tygodnia pisze do nich maile i zadnej odpowiedzi .