owb12
Użytkownik

Też mam problem z zamrożonymi środkami na koncie PayPal. Według informacji to ma ochronić kupującego 🙂 tylko nikt nie zastanawia się nad tym, w jaki sposób wysłać paczkę jeśli wszystka jest zablokowane?? Jeśli licytujący wygra przedmiot, to płaci za to + stałe koszty za wysyłkę jego paczki! i pytanie jaka tu jest logika??? wychodzi na to że mam wykładać własna kasę za wysyłkę paczki i może dostane po 21 dniach gotówkę??!! Nonsens! To mija się z celem sprzedawanie czegokolwiek w serwisie Ebay!! Kolejna sprawa to pokrywanie kosztów za prowadzenie konta w serwisie Ebay, zawsze to robiłem z uzyskanej sprzedaży płaciłem przez PayPal, teraz wynika z tego że znów będę musiał wyłożyć kasę??!! Absurd!! Nie mam takiego kapitału aby dokładać do interesu!!! Jak to jest że wprowadza sie takie absurdalne zasady!? jeśli miałaby być ochrona, to taj jak było wcześniej, wysyłasz numer paczki do kupującego i koniec. W momencie "jeśli" okaże się że paczka nie doszła można rozpocząć spór, i wtedy można pewien procent z uzyskanej sprzedaży zablokować do wyjaśnienia sprawy. teraz to jest jeden wielki galimatias!!