Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
10-02-2007 11:23
PayPal został wymyslony w miejscu gdzie POCZTA działa normalnie i gdzie przesyłka za 6 złociszy jest monitorowana. pracownikom PP nie miesci sie w głowie że jest taki kraj na swiecie gdzie przesyłki polecone-wartościowe( za 50 złotych) nie maja podgladu on-line. Zreszta po co zastanawiac się nad tym czy przesyłka została wysłana, czy odbiorca odebrał przesyłke. Po co zastanawiać się i przeglądać dowody nadania i odbioru. Siedząc wygodnie w fotelu łatwiej stwierdzić że to kupujący ma racje, a sprzedawca z POLSKI to oszust i naciągacz. PAMIĘTAJCIE jesli kupujacy sie skarży to PP wypłaca w razie problemu odszkodowanie z własnej kieszeni i dlatego sprzedający jest zawsze na straconej pozycji. Tym bardziej mieszkaniec kraju należącego do UE lub jak kto woli EU czyli POLSKI. To ze została przydzielona osoba aby udzielac odpowiedzi na wszystkie pytania i pomagać rozwiązać problemy nie zmieni NIC. Świadczy to TYLKO o tym że coraz więcej osób kupuje i sprzedaje korzystając z PP. RADA DLA PRACOWNIKA PP czyli Emilii jest - POWIADOM LUDZI ZA WIELKA WODA w Polsce PocztaPolska nie ma monitorowanych przesyłek. Zreszta Emilio znasz dokładnie realia panujace w Polsce i dlatego śmiem TWIERDZIĆ że NIKT NIGDY nie zostanie potraktowany przez PP z powagą, A PODJĘTE BŁĘDNE DECYZJE COFNIĘTE. Ja jak do tej pory mam TYLKO dobre kontakty z PayPal i z tego sie cieszę mając nadzieje że tak pozostanie. Do napisania tego BEŁKOTU skłoniły mnie wypowiedzi poszkodowanych i (bez obrazy) DURNE odpowiedzi PayPala. Pozdrowienia dla tych co grają w lotki podczs godzin pracy popijając kawę w WIELKIEGO kubka. Pozdrrowienia dla Emilii na nowej drodze.