EMAIL  OD EBAY ... ALE NA PAYPAL MINUS 1100 ZL ORAZ KTOS KOMU WYSYLAM KODY NA E-MAIL JE WYKOZYSTAL CZYLI RAZEM JESTEM - 2000 DO TYLU ??? Ja zrobilem wsyztsko poprawnie dlaczego mam placic za oszusta ktory dziwnym trafem sie wlamal na ebay i paypal

Witaj burleydariusz (zaglebielubin1@o2.pl)!Konto osoby licytującej na Twojej aukcji zostało według naszych przypuszczeń bezprawnie wykorzystane przez osobę trzecią. W związku z tym wymienione poniżej aukcje zostały administracyjnie usunięte. Wszystkie opłaty związane z zakończonymi aukcjami zostały zwrócone na Twoje konto.Zakończone aukcje:150554855913 - PAYSAFECARD 300 ZŁ *?78 EURO150555166312 - PAYSAFECARD 300 ZŁ PLN ?78 EURO150555216151 - PAYSAFECARD 300 ZŁ PLN ?78 EUROTymczasowo zawiesiliśmy konto licytanta, jak również wspólnie z właścicielem konta podjęliśmy działania mające na celu uniemożliwienie jakichkolwiek dalszych nielegalnych działań.Niestety, nie możemy automatycznie przywrócić aukcji w Twoim imieniu. Jeśli chcesz ponownie wystawić dany przedmiot na sprzedaż, musisz od początku przeprowadzić procedurę wystawiania na aukcję za pomocą formularza Sprzedaj przedmiot.Rozumiemy, że może być to dla Ciebie uciążliwe i przepraszamy za wszelkie utrudnienia, jakie się z tym wiążą. Pracujemy nad narzędziami, które umożliwią ponowne wystawianie przedmiotów bez konieczności powtarzania procedury.Nie odpowiadaj proszę na tę wiadomość systemową, gdyż Twoja odpowiedź do nas nie dotrze. Jeżeli masz dodatkowe pytania dotyczące tej lub innej kwestii, skontaktuj się z nami poprzez łącze Kontakt z nami umieszczone na większości stron Pomocy serwisu eBay.Raz jeszcze przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie zaistniała sytuacja mogła spowodować.Z poważaniem,Dział Zaufania i Bezpieczeństwa eBay