- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
27-11-2013 18:54
nie chce byc niegrzeczny ale madrzejszy "Marek101" jestes od Kaszpirowskiego
jezeli ktos nie umie czytac opisu aukcji, pomijajac jego "oryginalne" amerykanskie pochodzenie tak jak chyba i twoje 🙂
(mama z tatą popłyneli kajekiem do Kanady, a ze byl wiatr zachodni znioslo ich do USA)
to po co jest w opisie wysyłki, ze kupujacy ponosi koszt zwrotow, tak tylko zeby to ladnie brzimiało?
jezeli komus towar nie odpowiada, kazdy ma prawo do zwrotow na swoj koszt, tak bynajmniej jest w wiekszosci polskich sklepow internetowych oraz innych-wspolczuje ci bo w usa chyba jest inaczej
napisz gdzie takie madrosci wyczytales:
"Kupujacy nie ma zadnego obowiazku poniewaz jest... klientem- oslabiles mnie tym tekstem, chyba mikolaj do mnie nieprzyjedzie
To sprzedawcy obowiazkiem jest (dla swojego dobra zreszta) tak ulozyc opis aby nie mial bledow.
Inaczej naraza sie na niebezpieczenstwo reklamacji a Ebay posiada proste zasady: pelny zwrot jesli opis nie odpowiada rzeczywistosci bez wzgledu na to czy gdzies na zdjeciu moze byc inna informacja. Opis jest wiazacy a kupujacy moze ale nie musi zauwazyc rozbieznosci"
-czyli kazdy moze kupic to co chce a pozniej znalezc brakujace "ą i ę" w opisie i jest do przodu w danym interesie?
zawsze znajdzie sie jakis pseudo amerykański i angielski "leniwiec"
patrzac na twoje opisy aukcji sa zaj...scie wyczerpujace, tak dla wlasnego bezpieczenstwa to zrobiles
nic w nich niema jedynie slowo:"canceled"
swoje komentarze nastukales od tych co chca sprzedawac za granica a nie maja 10 komentarzy
zalosne
niemam nic madrego do napisania wiec nie pisze ale ty z USA chyba emigrant wiec daruje
zalosne to forum