- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
02-09-2012 19:17
dzieki za slowa pocieszenia - infolinia nie pracuje w weekendy wiec nie moglem sie dodzwonic ,jutro zrobie tak jak mi radzisz a widze ze masz jakis tam experience wiekszy odemnie..
co do allegro jestem tam raczej kupujacym - 3 sprzedawcow mnie oszukalo i skorzystlem z programu ochrony kupujacych ktory dziala sprawnie i oddaje do 10 tys zl
3 razy allegro zwrocilo mi kase + wysylke za nie przyslany towar procedura jest prosta trzeba sprawe zglosic na policje.
co do pay pal - jest to system mechaniczny bez czynnika ludzkiego ktory cos sam wymysli zrozumie i wyslucha - dla mnie porazka
co do ebay oczywiscie ceny sa fajne jak sie cos tu sprzedaje - i nasi bogatsi sasiedzi nie marudza przy placeniu - jednak pay pal za duza prowizje sciaga i przelicza walute po najniekozystniejszym kursie co dla mnie jest nie zrozumiale
moja sprawa rozbija sie o sume 970 pln minus towar ktory do mnie nigdy nie dotarl. (czylli stracilem 1940 pln)
Dzieki za Checi pomocy pierwszy raz skorzystalem ze spolecznosci i nawet fajnie to dziala (lepiej niz allegro caffe)