A myslałem ze to tylko ja źle coś robie... Znowu im wysłałem wyciąg zobaczymy.

Tutaj są ich oczekiwania co do dokumentu z banku:

W związku z tym wymagane jest przesłanie wyciągu bankowego o rozmiarze 100 KB, który powinien spełniać poniższe kryteria:

• Nazwa i logo banku powinny być widoczne (dane bankowe powinny być zgodne z danymi na eBay)
  • Adres banku powinien być obecny
  • Pełne imię i nazwisko właściciela konta (imię i nazwisko powinno być zgodne z danymi na eBay)

• Oświadczenie nie powinno być starsze niż 3 miesiące
  • Adres właściciela konta powinien być obecny (adres powinien być zgodny ze szczegółami na eBay)

• Dokument bankowy musi być kolorowy (opcjonalnie), wyraźny i ostry, a wszystkie cztery rogi dokumentu muszą być widoczne
  • Dokument bankowy nie może być powiększany w górnej części informacji dokumentu, niezależnie od tego, czy potwierdza on informacje, których potrzebujemy - wszystkie cztery rogi dokumentu muszą być widoczne
  • Dokument bankowy może zawierać dowolną kwotę pieniężną, ale nie transakcje
  • Upewnij się, że zestawienie zawiera co najmniej jedną transakcję (kwota może być zaciemniona, daty nie)

Jeśli rozmiar dokumentu nie spełnia wymagań 100 KB, możesz użyć aplikacji innych firm, które można znaleźć w wynikach wyszukiwania Google, aby zmienić rozmiar dokumentu. W celach informacyjnych możesz skorzystać z poniższej witryny:

pdf.pi7.org/increase-pdf-size

Pytanie co jeśli posiadam konto wspólnie z małżonką ? I ona też widnieje na wyciągu ...

W ustawieniach Ebay nie znalazłem aby móc dodać współwłaściciela .