Tydzień się nie odzywali, ponaglalem ich kilka razy. Dopiero teraz odpisali:

"Dziękujemy za napisanie do działu obsługi klienta eBay. Nazywam się Dhaval i zrobię co w mojej mocy, aby Ci pomóc.

Proszę przyjąć moje szczere przeprosiny w związku z koniecznością oczekiwania na aktualizację związaną z weryfikacją banku. Ponieważ Twoje wypłaty są wstrzymane ze względu na to, że weryfikacja bankowa nadal oczekuje, nawet po przesłaniu wyciągu bankowego.

Otrzymałem aktualizację od zespołu ds. eskalacji i odkryłem, że szczegóły są zgodne z Twoim profilem, jednak z powodu problemów z transmisją weryfikacja nie została pomyślnie przeprowadzona. Aby rozwiązać ten problem, sugeruję ponowne przesłanie wyciągu bankowego za pośrednictwem banera. Możesz przesłać ten sam wyciąg bankowy z numerem IBAN kończącym się na **9887, który został przesłany wcześniej.

Po ponownym przesłaniu wyciągu bankowego odczekaj 5–7 dni roboczych. Jestem pewien, że tym razem Twoje dane bankowe zostaną zweryfikowane, a wypłaty zaczną być przetwarzane na dodanym koncie bankowym.

Zapewniamy, że nie będziesz musiał składać żadnej skargi, ponieważ środki zostały zatrzymane z powodu braku weryfikacji konta. Należy pamiętać, że zgodnie z przepisami dotyczącymi należytej staranności klienta (CDD) i przeciwdziałania praniu pieniędzy (AML), które są obowiązkowe dla instytucji finansowych obsługujących pieniądze klienta, przepisy te mają na celu zapewnienie, że przychodzące środki zostaną zdeponowane właściwemu klientowi i środki te nie są wykorzystywane na żadne nieetyczne działania.

Dlatego też, zanim dane bankowe zostaną pomyślnie zweryfikowane, nie możemy przetworzyć wypłaty na żaden rachunek bankowy, dlatego jest ona wstrzymywana i upewniamy się, że wypłaty zostaną zrealizowane wkrótce po pomyślnym zakończeniu weryfikacji.

Ufam, że podane powyżej informacje pomogą Państwu rozwiać Państwa wątpliwości.

Mam nadzieję, że powyższe informacje pomogą Państwu w tej kwestii"

Cyrk na kółkach. 

Wysłałem im wyciąg. Coś sobie z nim nie poradzili i w odpowiedzi napisali, że mam go wysłać do nich jeszcze raz 😄 ale po co??? Przecież już go mają. 😄 to jak drugi raz go wyślę to sobie z nim poradzą i aktywują konto 😄