ODBLOKOWANIE KASY:

pamiętajcie żeby INFORMACJE O WŁAŚCICIELU były takie same jak w dowodzie osobistym lub na prawie jazdy, imię, DRUGIE IMIĘ, podwójne nazwisko itp., patrzcie też jak wpisujecie DATĘ urodzenia, najpierw miesiąc, potem dzień i rok]; wpisujecie imię lub nazwisko bez polskich znaków [to nie jest problem dla nich przy weryfikacji]; numery konta banku zawsze na początku ma być PL;

żeby zniknęła blokada kasy wchodzicie na tę blokadę, tam już nie powinno się świecić "Zaktualizuj swoje dane biznesowe" tylko "nie możemy zweryfikować twojej tożsamości", wchodzicie w to i tam musi być wpisane wszystko dokładnie to samo do wpisaliście w polu INFORMACJE O WŁAŚCICIELU, wpisujecie i czekacie ok 5 minut, komunikat może pojawić się znowu, wtedy trzeba podesłać im skan najlepiej dowodu osobistego [wiem wiem, ale niestety], po tej akcji, jeżeli dane na dowodzie są takie same jak w sekcji INFORMACJE O WŁAŚCICIELU weryfikacja powinna się udać, znowu czekamy kilka minut, komunikat powinien zniknąć a wypłata waszej kasy powinna zostać zaplanowana na następny dzień roboczy; u mnie tak to było - dodam że NIE POMÓGŁ MI NIKT, absolutnie nikt, ani eBay.pl na FB, ani kontakt na czacie, dwa tygodnie mejlowania z pomocą - nic, zero efektu, po prostu... brak słów //  jak coś piszcie, nie jestem jakimś mega mózgiem ale po prostu byłam zdespowana żeby odzyskać SWOJĄ kasę i tyle, powodzenia