- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
05-08-2021 20:32
mi się wczoraj udało, żeby szybko ci pomóc pisze jak ja to zrobić:
wchodzisz mój ebay / konto / informacje o firmie /
tam gdzie masz nieszczęsne TYP DZIAŁALNOŚCI "spółka cywilna" daj edytuj - i teraz najważniejsze - wpisz tam wszystko do końca, do ostatniego etapu [czyli punkty 2, 3 i 4 punkt 1 przeskoczy automatycznie], możesz wpisać tam już swoje konto formowe w banku, będzie weryfikacja konta w banku [tam pojawi się błąd, niby wróci cie do początku, ale wpisuj wszystko dalej, do ostatniego punktu], gdzieś tam po drodze trzeba dodać skan prawa jazdy, jak dojdziesz do ostatniego punktu - potwierdź że wszystkie dane się zgadzają, na tym etapie jesteś zweryfikowany jako użytkownik prywatny, nie firma - ale tym się nie przejmuj; po tym wszystkim znowu dajesz informacje o firmie i znowu dajesz edytuj "TYP DZIAŁALNOŚCI" - i tu magia - pojawią ci się dwie opcje po angielsku, wybierz pierwszą [pojedyncza firma itp], cały proces weryfikacji jako działalność jednoosobowa jest przed tobą, tam już dasz rady, bo to chyba było spoko do wypełniania; wypełnij wszystko do końca, po zapisaniu powinno ci się pojawić TYP DZIAŁALNOŚCI: "Przedsiębiorca jednoosobowy", to prawie wszystko, ale chodzi jeszcze o odblokowanie kasy na koncie...