- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
15-07-2021 21:26
Walczę z nimi od kilku tygodni. Mimo iż przesłałem skan i zdjęcia DO i prawo jazdy cały czas mam komunikat o braku weryfikacji (sprawdzałem dane konta kilkanaście razy i wszystko jest ok). Po kilku odpowiedziach mailowych od Hindusów od tygodnia nie odpowiadają już na w ogóle na moje maile. Ciekawostka bo jak wysłałem im skan prawa jazdy to odesłali mi info że prawko jest nieważne bo była jakaś nowa ustawa unijna i wg niej prawo jazdy ma mieć inny wygląd. Ciekawe, że w Polsce nikt mi się do tego nie przyczepił a ostatnio miałem kontrolę policji tydzień temu.
Piszę do nich po angielsku, żeby Hindusi nie mieli problemów z tłumaczeniem i żeby pisali nie przez tłumacza, bo wychodzą błędy logiczne. Tak czy inaczej zablokowane mam na koncie ponad 5 tys PLN i nic nie słychać aby się coś zmieniło. Napisałem tym Ebayowym intelektualistom, że forma daty w Polsce to DD/MM/YYYY a nie MM/DD/YYYY ale to do nich nie dociera, tak samo jak info, że w nowych DO nie ma adresu zamieszkania. W regulaminie pisze, że mogą poprosić o wyciąg z konta, ale tego nie zrobili. Swoją drogą mogą operować naszymi pieniędzmi za darmo. Taki darmowy kredycik obrotowy na grube miliony.
Zastanawiam się, czy nie można zrobić zbiorowego pozwu do jakiejś instytucji unijnej bo na polskie to raczej nie ma co liczyć.
Jeśli ktoś z Państwa zweryfikował jakimś cudem swoje konto to proszę o info na tym forum jak to zrobić.
A może pozwiemy ich o karne odsetki od przeterminowanych wypłat?
Pozdrawiam wszystkich i trzymam za nas kciuki.