Dziękuję za te info ze warto miec konto tylko dla wpłat z ebay. Dobrzy ludzie.

Bo jak im sie tam co omskie to potem  dochodz swego. Jak to ebay własnie.  Co prawda dojdzie  opłata za drugie konto ale to juz pikuś. W sumie to będzie taki mój prywatny pay pal teraz:))

Znaczy jak mi sie uda konto uwierzytelnić  za pomoca dowodu osobistego tzn jak poprawia bład w ebay czyli moze nigdy:))Na wszelki wypadek   wyrobię paszport

W sumie to sie dziwie dlaczego ebya nie moze wydawać   takich - dowodów , kart -  eba,y.

Sie tam u nich logujesz, podajesz nr konta bankowego, dane , a oni do ciebie wysyłają   kartę- jak banki.  i ona słuzy  do uwiarygodnienia,i czego tam jeszcze nie wymyśla sobie.

mogli by nawet  barac za takie wyrobie karty opłatę.W takim hurcie to by penie nie było drogie.

Mogli by sobie tam  ujednolicić  programy do  uwiarygodnienia pod te karty,a tak to paszporty , prawa jady ,  dowody . Co kraj  to obyczaj.  Dziwne ze jeszcze na to nie wpadli.

Czułam ze będzie drożej, nie reklamuje sie ze o  jak teraz będzie cudnie, jak wygodnie, jak sie dodaje

i masz dwie opcje- albo sie zgadzasz na nasze propozycje  albo papa.:))) Węszyłam podstęp.To za piękne było:)by  takie cos jak usługa ebya potaniała w obecnym czasie.