Pisałeś do nich po polsku czy angielsku?

Bo mam problem z aktualizacja danych, pisałem do Pomocy i nic nie odpisują;/

Wysłałem skan dowodu osobistego  podczas weryfikacji i ciągle coś im nie pasuje i mam ciągle powiadomienie - zaktualizuj  dane...

Piszę tylko po angielsku. Jak bym napisał po polsku to przepuszczą przez translator i nic nie zrozumieją, odpiszą też przez translator i ja tym bardziej bym nic nie zrozumiał. Jak zadasz im za trudne pytanie to może tak być, że nie odpiszą.

Zanim system się uaktualni trwa ponad dobę. Daj im kilka dni. 

Ja pisałem po angielsku,a i tak dostawałem niezrozumiałą odpowiedż w języku zadanego pytania a pod spodem jakiś broken polish z dziwnego translatora-dewiza jankeskiego ebay to brać ile można opłat i s rać na sprzedawców.

Ok, tylko po przesłaniu skanów, dostaje  na górze panelu Informacje z podzelowaniem za aktualizacje, potem za 20 minut wchodzę ponownie i  znów na czerwono zaktualizuj dane bo są niewystarczające.

niezły syf wychodzi..."nadprowizja", Vaty, ebayowska platforma płatnicza... mnóstwo niejasności a do obsługi mamy fachmanów z dziczy.

w związku z powyższym zwinąłem sklepik, chciałem przeczekać, zobaczysz...

po zamknięciu mega sklepu policzyli mi za ten miesiąc podwójną subskrypcję do płacenia... :-))))

mało tego subskrypcja się odnowiła i przyszły miesiąc też mam płacić... :-))))

więc Drodzy Użytkownicy ... jesteśmy do dojenia i tyle

większość to efekt pazerności i coronavirusa... biznes przeszedł do internetów i ktoś "pomyślał"... 

przegięcie, przecież nie będę dorabiał innych a do UOKiK napiszę, podłość i niekompetencja muszą mieć jakieś limity

Nie tylko opłaty dziwnie naliczane-wbrew ich samych zasadom,ale nowy sposób płatności jest skandaliczny-umowa,do której podpisania zmuszają z terminem 10 July 2021 jest skrajnie niekorzystna dla sprzedawców-właściwie mają oni tylko obowiązki wobec ebay i żadnych praw-oprócz prawa do wy dy ma nia przez ebay.Nie jestem prawnikiem i zwykle nie czytam umów oprócz tych,które dotyczą mojej kasy-umowa na nową płatność ebay czyni z nas niewolników jankeskiej pazernej bez granic korporacji-narusza wręcz "święte" prawo do własności.W pewnych sytuacjach może się okazać,że tańszy przedmiot przy kilku wystawieniach posiada wartość ujemną,a np. darmowa wysyłka tylko pogłębia straty.Wygląda na to,że sprzedając komuś w Polsce,gdzie wciąż obowiązuje PLN otrzymam płatność w Euro z odpowiednim spreade-m.Narzekałem na wysokie prowizje paypal i oscylator na prowizjach ebay/paypal ale to w porównaniu do płatności ebay nic.Mam przedmiot,wystawiam i muszę przyjąć tylko i wyłącznie płatność nakazaną przez ebay-czyżby ubezwłasnowolnienie całej grupy sprzedawców przez pazerną korporację.

Od 2 lipca na ebay UK dostaję płatności z o 7% niższą ceną i kosztem wysyłki, wygląda na błąd techniczny, arabowie nic nie odpisują. Macie to samo?

U mnie naliczyli ok. 50 Euro nienależnych opłat,zareklamowałem to mi napisali,że odliczą od następnej faktury ale ciągle się upominają i straszą-ja tam tym pazerniakom nie ufam,że mi coś zwrócą.Niedługo to tylko złodziejom opłaci się tu sprzedawać przy tych ogromnych opłatach.

...