- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
01-07-2021 05:12 — edytowano 01-07-2021 05:14
Jak zapytałem po co to euro tak mi odpisali:
"Now with the current update Member from Poland can accept funds in Euro which will save currency conversion charges."
Te ćwoki nie wiedzą nawet jaką walutę mamy w Polsce. Zresztą skąd taki abdul czy akif ma wiedzieć jak mieszka na drzewie czy gdzieś na pustyni i jedyne co ma to komputer.
"To avoid the EUR amount to be converted again to PLN, we are advising the sellers to add a EUR bank account. Hence, we request you to add an EUR bank account."
Ja ich zaproszę do Polski z gotówką tylko w euro, wtedy dotrze do nich, że z tą walutą to mogą tylko kantoru szukać.
Przeliczyłem wszystkie opłaty i przy sprzedaży w PLN razem z podwójną konwersją przy wypłacie jest wzrost o około 25% w stosunku do tego co było przy paypal. Paypal kradł bo np. nie zwracał prowizji przy zwrocie płatności, czyli zarabiał na anulowanych transakcjach, ale przynajmniej wszystko było możliwie uproszczone, czytelne i miało się pełną kontrolę nad przewalutowaniami, wypłatami, nikt nie był zmuszany do niepotrzebnych konwersji walut. Miał być uproszczony proces płatności, niższe opłaty, a jak ktoś nie będzie chciał przejść na nowe płatności blokada konta, od początku mi to wszystko śmierdziało, bo wiem gdzie ta firma ma sprzedawców.