a co ty masz z tym źródłem ? źródłem to popłyną twoje pieniądze dla ebay heh

Przecież ci napisałem że ja również otrzymałem taką informację a potem otrzymałem drugą,
więc ja tą drugą traktuję jako tą właściwą ponieważ abdule z obsługi klienta to nie wiedzą co to jest Polska a co dopiero jaka będzie waluta, a druga wiadomości jest wiadomością automatyczną z ebay.

Więc czy Euro nie wiem ponieważ już w sumie niewiele mnie to interesuje

to jest wiadomość od ebay:

Przypominamy, że musisz zarejestrować się w usługach płatności eBay do 1 lipca br., aby móc nadal wystawiać, wznawiać i edytować oferty sprzedaży oraz utrzymać wszystkie swoje aktywne oferty.

Po rejestracji zaczniemy przetwarzać płatności dla Twojego konta i przekazywać Twoje przychody na Twoje powiązane konto bankowe zamiast na konto PayPal. Ponadto w Twoich aktywnych ofertach dodamy wszystkie dostępne opcje płatności.

Rejestracja przebiega w 3 prostych krokach:
1.

Weryfikujesz i potwierdzasz swoje dane.
2.

Podajesz dane konta bankowego (zalecamy konto w euro).
3.

Kontynuujesz sprzedaż.
Zarejestruj się teraz
Informacje, które podasz podczas rejestracji, pozwolą Ci odbierać wypłaty po aktywacji usług płatności. A my będziemy mogli zapewnić zgodność z przepisami w zakresie weryfikacji danych użytkowników.

Usługi płatności ułatwiają prowadzenie sprzedaży i zapewniają kupującym nowe opcje:

Łatwiejsza sprzedaż: proces płatności jest prostszy dla kupujących.

Łatwiejsze wypłaty: automatyczne wprost na Twoje konto bankowe.

Łatwiejsze zarządzanie: dzięki uproszczonym opłatom, zintegrowanym raportom i wsparciu obsługi klienta.
Po aktywacji usług płatności na Twoim koncie, Twoje wypłaty będą realizowane w euro.