- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
05-05-2021 08:30
Dostałam taką odpowiedź z eBay:
Rozumiem, że chcesz wiedzieć, czy zostaniesz obciążona opłatą za wystawienie oferty ponownie, gdy 1700 ofert zostanie odnowionych. Dziękuję za dzielenie się szczegółami, mam wymienione wszystkie szczegóły w tym e-mailu
Ewa, chcę Cię poinformować, że opłata za wpis będzie pobierana od 1 czerwca 2021 roku. Jednakże, chcę również poinformować, że otrzymasz 150 darmowych ofert co miesiąc, a następnie będzie opłata za wszystkie pozycje powyżej 150 darmowych ofert.
Chcę również poinformować, że jeśli masz obecnie 1700 pozycji i jeśli te pozycje zostaną odnowione w dowolnym momencie po 1 czerwca, nie będzie pobierana opłata za wpis. Zostaniesz obciążony opłatą za nowe oferty po 1 czerwca 2021. Nie zostaniesz obciążony opłatą za wystawienie pozycji, które są już wymienione i które zostaną ponownie umieszczone na liście po 1 czerwca.
Jeśli wystawisz nowe przedmioty, otrzymasz 150 darmowych wpisów. Jeśli chcesz wystawić więcej niż 150 nowych przedmiotów, będziesz musiał zapłacić 1,5 PLN za każde wystawienie. Możesz zapisać się do sklepu, aby otrzymać więcej darmowych ofert.