Kupujący nie odesłał przedmiotu

Zaczynając od początku, sprawa została otwarta przez kupującego z powodu opóznienia paczki. Paczka spózniała się już drugi miesiąc, więc kupujący stwierdził, iż został on przeze mnie oszukany. Ja jednak nie miałem pojęcia, iż forma przesyłki (ekonomiczna zagraniczna w poczcie polskiej) użyta przeze mnie ma skłonności do tak dużych opóznień.
Spór ten został przeze mnie przegrany, co jest oczywiście usprawiedliwione - paczka nie doszła do dnia 25.04 do kupującego.
Jednakże, była nadal w transporcie. Dotarła ona 7 dni po werdykcie serwisu (przesyłam screenshot potwierdzenia dotarcia przesyłki - nr przesyłki jest taki sam jak w transakcji).
Po skontaktowaniu się z kupującym, stwierdził on iż zwróci mi paczkę. Rozumiem decyzję kupującego, lecz potrzebowałem jakiegokolwiek potwierdzeni, iż paczka została rzeczywiście odesłana. Niestety dzisiaj mija już w przybliżeniu 50 dzień od kiedy osoba ta nie odpowiada na moje wiadomości. Jestem mocno przekonany, iż ta osoba próbuje mnie oszukać - zostać z pieniędzmi i z przedmiotem. Próbowałem się odwołać do sprawy, lecz nie mogę znalezc takiej opcji. Nie wyobrażam sobie, żeby problem ten został rozwiązany w taki sposób, że zostanę z niczym - ani przedmiotem, ani ponad 700zł.

Link z potwierdzeniem: https://imgur.com/a/JOk2oh9

Co mogę w tej sytuacji zrobić?