Problem z kosztami przesyłki

Jestem Nowym Sprzedawcą - póki co jako zwykły użytkownik - nie firma  i ustaliłam koszty przesyłki, po czym wchodzę na swój wystawiony produkt, wybieram ilościowo dwa produkty aby zobaczyć ile mi naliczy i za każdy następny produkt nalicza mi 100% kosztów a chcę żeby za każdy następny było 0,00 zł  Bardzo proszę o pomoc !! 

Wybrałam też te łączne zakupy czy coś takiego bo myślałam, że nie będzie naliczać ale różnicy nie widzę. 

Pozdrawiam Magda 

http://pages.ebay.pl/help/pay/shipping-discounts.html

btw 50 zł to koszt wysyłki za granicę jednego produktu?

50,00 zł to koszt wysyłki za granicę, tyle, że za każdą następną nalicza mi drugie tyle  i nie wiem jak to zmienić i to samo tyczy się przesyłek krajowych 😕  dodatkowo ebay mi odp, że póki co nie mogę sprzedawać za granicę ponieważ nie uzyskałam 10 sprzedaży. 

i 50 zł to nie koszt wysyłki jednego produktu oczywiście, spokojnie może być kilka 🙂 tyle że nie wiem jak to zmienić. od kilku dni "bawię" się z ebayem. 

Ustawiłam łączną przesyłkę, wpisywałam kwoty na kolejny produkt również wybierałam opcję bezpłatnej przesyłki za każdy następny produkt ale wciąż mi liczy 100% 😕  

wpisz 0 zeta przy kolejnym, jesli ktos kupi 4 produkty zapłaci tylko 50 zeta za koszty dostawy

Ja mam ustawione 0zł za kolejny, a jak się wejdzie na aukcje w wysyłkę to też dodate pełną kwotę za każdy następny...

Mało tego jak wystawiam aukcję udostępniam płatność przelewem jak i za pobraniem, a później w aukcji te opcje widnieją jaki niedostępne:/

Czy istnieje możliwość dodanie większej liczby opcji wysyłki? Bo jak wystawiam jest jedna do wyboru oraz można dodać jeszcze tylko jedną.

Ja to już jakoś ogarnęłam po tyogdniu walki. Wkurzyłam się i zaczęłam dawać darmowe wysyłki po czym pojawiły mi się komunikaty, że aukcje do poprawy i w tych aukcjach do poprawy należy wpisać EAN i dodatkowo tam pojawia się opcja wyboru przesyłek oraz wpisania dodatkowo kwoty za każdy następny produkt, plus można jeszcze jest pole, które można zaznaczyć: dotyczące tej ustalonej odgórnie wysłki łącznej. i wszystkie 107 produktów tak zmieniłam i super ALE potem chciałam dodać kolejny produkt  więc wybrałam pierwszy lepszy i "wystaw podobny" i znowu kurcze problem bo FORMULARZ WYGLĄDA TAK JAK TEN PIERWOTNY BEZ POLA EAN, BEZ MOŻLIWOŚCI WPISANIA KWOTY ZA KAŻDY NASTĘPNY PRODUK A w nagłówku info na czerwono : dodaj pole EAN - ja pierdziele, jak ? i nie mogę dodać kolejnego produktu więc znowu zaczęłam szukać jakiegoś czystego formularza do wypełniania, który będzie zawierał to pole EAN. 

Szukam szukam jakiegoś hasła typu wystaw produkt, sprzedaj itp i znalazłam: obok okna gdzie wpisuje się przedmiot ktory się chce wystawić jest wyszukaj a potem zaawansowane więc nacisnęłam "zaawansowane" i wówcza powyżej hasła: wyszukiwanie zaawansowane" jest "witaj magdalena" "sprzedaj" "kontakt" i to SPRZEDAJ TO TEN FORMULARZ Z TYMI WSZYSTKIMI POTRZEBNYMI POLAMI. i teraz jak wybieram "sprzedaj podobny" który był wystawiany bezpośrednio z tego formularza to pojawia mi się właśnie ten formularz. 

a i jak się kilka na sprzedaj to potem przekierwouje znowu trzeba kliknąć sprzedaj i wtedy wybiera się kategorie itd i potem jest kontynuuj i jest formularz. 

Gdzieś obiło mi się o uszy że żeby przelew był dostępny to nie pamiętam czy trzeba mieć ileś też komentarzy czy czegoś tam, na pewno jakieś warunki trzeba spełniać bo ja też mam to zablokowane 😕 

Dzięki za odpowiedź. Swoją drogą nierozumiem jak tak wielki międzynarodowy portal może być tak beznadziejny w obsłudze i pełen błędów...

Muszę przyznać, że nasze alledrogo bije pod tym względem eBay na głowę! Nawet  świstak był pod tym względem 100 razy lepszy!