- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
18-02-2017 12:19
Ja to już jakoś ogarnęłam po tyogdniu walki. Wkurzyłam się i zaczęłam dawać darmowe wysyłki po czym pojawiły mi się komunikaty, że aukcje do poprawy i w tych aukcjach do poprawy należy wpisać EAN i dodatkowo tam pojawia się opcja wyboru przesyłek oraz wpisania dodatkowo kwoty za każdy następny produkt, plus można jeszcze jest pole, które można zaznaczyć: dotyczące tej ustalonej odgórnie wysłki łącznej. i wszystkie 107 produktów tak zmieniłam i super ALE potem chciałam dodać kolejny produkt więc wybrałam pierwszy lepszy i "wystaw podobny" i znowu kurcze problem bo FORMULARZ WYGLĄDA TAK JAK TEN PIERWOTNY BEZ POLA EAN, BEZ MOŻLIWOŚCI WPISANIA KWOTY ZA KAŻDY NASTĘPNY PRODUK A w nagłówku info na czerwono : dodaj pole EAN - ja pierdziele, jak ? i nie mogę dodać kolejnego produktu więc znowu zaczęłam szukać jakiegoś czystego formularza do wypełniania, który będzie zawierał to pole EAN.
Szukam szukam jakiegoś hasła typu wystaw produkt, sprzedaj itp i znalazłam: obok okna gdzie wpisuje się przedmiot ktory się chce wystawić jest wyszukaj a potem zaawansowane więc nacisnęłam "zaawansowane" i wówcza powyżej hasła: wyszukiwanie zaawansowane" jest "witaj magdalena" "sprzedaj" "kontakt" i to SPRZEDAJ TO TEN FORMULARZ Z TYMI WSZYSTKIMI POTRZEBNYMI POLAMI. i teraz jak wybieram "sprzedaj podobny" który był wystawiany bezpośrednio z tego formularza to pojawia mi się właśnie ten formularz.