Bezzasadna blokada możliwości wystawiania !

Założono mi blokadę na wystawianie przedmiotów na aukcjach eBay.pl. Poinformowano mnie że na moim koncie istnieje zadłużenie od 60 (!) dni. Ale to bzdura ! Ponieważ prawie nie wystawiałam i nie sprzedawałam, rachunek wynosił za wrzesień mniej niż 5 zł. i ta płatność nie była wymagana i nawet nie wystawiono mi na nią faktury. Teraz sprzedałam kilka rzeczy i rachunek łączny wyniósł 18 (!) zł. ale zablokowano mi już wystawianie równo z terminem płatności ! Jakaś polska adminka odpisała, że mam zadłużenie jednak od 60 dni czyli blokada jest zasadna. Czy ktoś wie jak rozmawiać z polskimi adminami i czy niektórzy z nich stosują elementarną logikę ? Jednocześnie PayPal nie odblokowało mi środków na koncie mimo tego że kupujący zamknął spór, bo przesyłka wreszcie do niego dotarła i też jest problem bo formularz kontaktowy z PayPal nie przewiduje wprost takiego wariantu w swoich "gotowcach" - formularzach kontaktowych a jak już - to wtedy pojawia się info "Pojawił się błąd - przepraszamy" !!!! Ktoś wie co z tym zrobić  ? Z góry dziękuję za pomoc