- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
13-12-2011 10:10
Allegro łupie ludzi równo, przez co sprzedaż przestaje w ogóle być opłacalna.
Ubój z kolei funduje nam masę limitów i blokad, przez co nasza działalność też obrywa w cztery litery.
Ostatnio nałożono na mnie limity na markowe przedmioty (usunięto aukcję paska Gucci, która podobno był podróbką). 30 dni. OK, jakoś może bym to i przetrzymał, ale...
Uwaga Sprzedający:
Do sprzedającego:
Dziękujemy za wybranie serwisu eBay.
W celu zapewnienia bezpieczeństwa prowadzonych transakcji, na konta użytkowników nakładane są w określonych sytuacjach limity sprzedaży. Z powodu ograniczenia Twojego konta nie możesz w tej chwili wystawiać niektórych przedmiotów. Przedmiot możesz wystawić nie wcześniej niż za 30 dni.
Sprzedający o jednoznacznie pozytywnej historii sprzedaży markowych przedmiotów mogą ubiegać się o zwiększenie limitów. W tym celu wyślij wiadomość e-mail do naszego Działu Obsługi Klienta.
Cenimy Twoją dotychczasową działalność w serwisie eBay i liczymy na udaną kontynuację naszej współpracy.
Kliknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji o zasadach wystawiania przedmiotów na aukcję.
Kliknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji na temat replik, falsyfikatów i nieautoryzowanych kopii.
Podkreślony komunikat mam od dwóch dni. Powinno być chyba już 28?
Trochę tego nie rozumiem. Ja ogólnie nie ogarniam polityki tego serwisu.
Prowokują, żeby zakończyć działalność w ogóle i udać się gdzie indziej, co niewykluczone że zrobię.