Witajcie wszyscy pokrzywdzenie przez  oszustów o nazwie allegro,złodzieji i łapówkarzy.Mam ogromne dośiadczenia z allegro jako sprzedawca płacacy miesięcznie kilka tys zł prowizji,a na dzień dzisiejszy moje dochody to nie grube tysiące złotych lecz jedno wielkie zero o takie właśnie 00000000000000000000000000:) Wiecei czemu bo allegro robi co chce.

Włsnie kieruje wraz z innymi pokrzywdzonymi sprawę do UOKIK,pomimo wielu świadków i 500 stron dowodów przeciwko allegro,nie wierzę w to że UOKIK nam pomorze.Wiecie czemu tak myśle?????

Nawet dlatego że Ebay-owi na polskim rynku nie ,,wyszło,, uważam że komuś na tym zależało,ktoś się do tego przczynił,kto sami sobie odpowiedzcie na to pytanie.Z moich pzremyśleń uważam że allegro ma plecy,jest kryte przez wszsytkie instytucje w tym UOKIK.Korupcja w Polsce nikogo nie dziwi.Dobrym przykładem jest Kulczyk,jak prywatny przedsiębiorca możebyć wspólwłaścicielem autostrady?????myślę że podobne konszchty ma allegro.Zobaczcie od początku ich istnienia,na forach internetowych pisze wiele osób których konto zostało bez podstawnie zablokowane,pomimo wielu takich sytuacji liczących w setkach tysięcy mże milionów,jak również skarg na tą bandycką instytucje do odpowiednich służb nie znajdziemy w sieci żadnej wzmianki że allegro zostało ukarane karą taką i taką po łamało prawa.Zwróćcie uwagę na fakt że najwiecej negatywnych opini na ich temat wypisywanych było na Wykopie,Obecnie Wykop należy do allegro,czy to nie dziwne??? resztę dopowiedzcie sobie sami....