Dziękuje ci za odpowiedź. Forum widzę jest martwe bez stałego bywalca.

Nie mogę się skontaktować z osobami wystawiającymi komentarz, bo nicki sa ukryte (nie wiem czy wszędzie są czy tylko tam) poza tym aukcje są prywatne i na karcie komenatrzy sprzedawcy nie widzę nawet do czego jaki jest komentarz, nie jestem więc w stanie niczego sensownego stwierdzić. Nie wiem jakim cudem mam to w obserwowanych bo teraz tej aukcji nie znajduje w wyszukwiarce.

Pytałem sprzedawcy czy rzeczywiście zdjęcie odzwierciedla sprzedawany przedmiot i czy rzeczywiście jest to part oryginalny-nowy. Sprzedawca się wyraźnie oburzył i potwierdził. Recz jest o tyle podejrzana, że raczej wątpie aby ktokolwiek mógł mieć nowe japońskie podzespoły w takiej ilości, których produkcja zakończyła się dekade temu, szczególnie jeśli chodzi o jakichś chińców, cwaniaków i masowych podrabiaczy wszystkiego. Aleee z drugiej strony wierzyć się nie chce, że bezczelnie tym handlują w okazji na jelenia, który się nie pozna, bo osoba ta otrzymuje tak wiele pozytywnych opini (99,4 total).

Kto ponosi koszty odesłania towaru niezgodnego z opisem? I czy naszaą pocztą sie da polecony do Chin posłać?