Włamanie na konto ebay
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
27-04-2020 00:24 — edytowano 27-04-2020 00:27
Witam wszystkich:)
Mam od soboty problem z kontem. Kiedy wczoraj wieczorem zalogowałem się na moje główne konto to zobaczyłem wycofanych około 15 ofert które sprzedałem i wysyłałem i zauważyłem, że mam w saldzie ebay dodatnie pieniądze kwota to kilka set złotych i jest podświetlona na zielono. Jednak najgorsze jest to że nie mogę sprzedawać oraz automatyczna płatność paypal została zablokowana. Oczywiście komunikuję się na bierząco z ebay lecz w wiadomościach. Słano znam angielski ale komunikuje się przez słownik.
Wczoraj w południe poprosiłi mnie bym wysłał im potwierdzenie tożsamości.
Wysłałem im zdjęcie dowodu osobistego oraz legitymacji osoby niepełnosprawnej ponieważ od dwóch miesięcy mam przyznany stopień umiarkowany o symbolu 02-P.
Do tej pory pisali że zrobią wszystko żeby jak najszybciej odblokować mi konto. Ale kilka godzin temu napisali żebym zadzwonił do działu obsługi klienta w celu jeszcze więksej weryfikacji.
Ale jak ja się z nimi porozumiem jak niestety nie znam angielskiego:(
Jak myślicie, jest sens jeszcze raz pisać do ebay o prośbę by mimo nie skontaktowania sie telefonicznego odblokowali mi konto?
Konto posiadam od ponad 10 lat i mam ponad 300 pozytywnych komentarzy. Nigdy nikogo nie oszukałem.
Proszę was o pomoc, jak to teraz rozegrać by powróciło mi pełnodziałające konto?
Ja niechcę tych pieniędzy na koncie, chciał bym żeby mi przywrócili moje zaufane konto.
Artur