DOBRAMARKA .

Bardzo przepraszam ale byłem chory , stąd brak reakcji . To co Pani napisała to kropla w morzu pacyfikacji i SZYKAN jakie stosuje wobec mnie " POLSKI ? TEAM EBAY " Szkoda i nie bardzo wiem jak mglibyśmy zjednoczyć nasze siły by w końcu spowodować ( może Pani ma jakiś pomysł ) zawiązanie stowarzyszenia osób dyskredytowanych przez ten Portal , ponizanych w haniebny wręcz sposób przez często młokosów którzy niedawno wyszli z piaskownicy i nuważają się za Polaków . Zjedli oni wg nich ,  wszystkie rozumy Świata a ich " DECYZJE !!! " są nieodwołalne i nie podlegają żadnym ocenom i krytyce . Taka DEMOKRACJA o którą walczy poprzedni RZĄD plując na Polskę w innych krajach EUROPEJSKICH  .  Pan wysokościowiec specjalista od kominów z dziadkiem z Wermachtu  - wspólczesny Konrad Mazowiecki by mu nie zabrali za dużo i nie postawili szlabanu na granicy jak będzie wracał wyzuty z Honoru przez prawnuków tych co nosili na płaszczach krzyże  , wspólnie z Panią od klimatów którą tam ściągnął jako jej boyfriend , oraganizują na salonach Uniujnych grupę uderzeniową która ma spowowodować PUCZ i ROKOSZ by Pan CHUDY specjalista od polityki ,  okraczył nogami najwyższy  STOŁEK . Polski TEAM EBAY tak jak wszyscy urzędnicy władzy poprzedniego Aparatu władzy Państwa  czując się totalnie bezkarni , i stojący ponad prawem , ukrywając się za wirtualnymi postaciami ( taka wspóczesna Armia Krajowa posługująca sie pseudonimami ) robią wszystko by uniemożliwić kontakt skrzywdzonym i sponiewieranym przez nich osobom  .

Wielokrotnie proponowałem moją osobę jako czlonka TEAMU EBAY , działającą SPOŁECZNIE i pomagającą skrzywdzonym przez " Polaków z Polskiego TEAMU EBAY " niestety ignorowano mnie . Lekceważą oni i poniżają w haniebny wręcz sposób użytkowników EBAY o narodowości Polskiej czyniąc ich pariasami i ich rabami .

Oddam to co czuję do tychże w mojej rymowance .

Ku PAMIĘCI !

Chcesz się wyżyć na człowieku

na swą niższość pragniesz leku

z racji wiedzy czy wyglądu

chciałbyś mądrym zrobić swądu

chcesz dokopać tym uczciwym

być jedynym sprawiedliwym

idź na " Człona " do EBAY

twym podnóżkiem będzie kraj

kraj słowianów , kraj Polaków

którym natrząść możesz flaków

Spełnisz wszystkie swe marzenia