- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
12-02-2016 06:53 – ostatnio edytowany 12-02-2016 14:33 przez mariola.c
DOBRAMARKA .
Bardzo przepraszam ale byłem chory , stąd brak reakcji . To co Pani napisała to kropla w morzu pacyfikacji i SZYKAN jakie stosuje wobec mnie " POLSKI ? TEAM EBAY " Szkoda i nie bardzo wiem jak mglibyśmy zjednoczyć nasze siły by w końcu spowodować ( może Pani ma jakiś pomysł ) zawiązanie stowarzyszenia osób dyskredytowanych przez ten Portal , ponizanych w haniebny wręcz sposób przez często młokosów którzy niedawno wyszli z piaskownicy i nuważają się za Polaków . Zjedli oni wg nich , wszystkie rozumy Świata a ich " DECYZJE !!! " są nieodwołalne i nie podlegają żadnym ocenom i krytyce . Taka DEMOKRACJA o którą walczy poprzedni RZĄD plując na Polskę w innych krajach EUROPEJSKICH . Pan wysokościowiec specjalista od kominów z dziadkiem z Wermachtu - wspólczesny Konrad Mazowiecki by mu nie zabrali za dużo i nie postawili szlabanu na granicy jak będzie wracał wyzuty z Honoru przez prawnuków tych co nosili na płaszczach krzyże , wspólnie z Panią od klimatów którą tam ściągnął jako jej boyfriend , oraganizują na salonach Uniujnych grupę uderzeniową która ma spowowodować PUCZ i ROKOSZ by Pan CHUDY specjalista od polityki , okraczył nogami najwyższy STOŁEK . Polski TEAM EBAY tak jak wszyscy urzędnicy władzy poprzedniego Aparatu władzy Państwa czując się totalnie bezkarni , i stojący ponad prawem , ukrywając się za wirtualnymi postaciami ( taka wspóczesna Armia Krajowa posługująca sie pseudonimami ) robią wszystko by uniemożliwić kontakt skrzywdzonym i sponiewieranym przez nich osobom .
Wielokrotnie proponowałem moją osobę jako czlonka TEAMU EBAY , działającą SPOŁECZNIE i pomagającą skrzywdzonym przez " Polaków z Polskiego TEAMU EBAY " niestety ignorowano mnie . Lekceważą oni i poniżają w haniebny wręcz sposób użytkowników EBAY o narodowości Polskiej czyniąc ich pariasami i ich rabami .
Oddam to co czuję do tychże w mojej rymowance .
Ku PAMIĘCI !
Chcesz się wyżyć na człowieku
na swą niższość pragniesz leku
z racji wiedzy czy wyglądu
chciałbyś mądrym zrobić swądu
chcesz dokopać tym uczciwym
być jedynym sprawiedliwym
idź na " Człona " do EBAY
twym podnóżkiem będzie kraj
kraj słowianów , kraj Polaków
którym natrząść możesz flaków
Spełnisz wszystkie swe marzenia