- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
28-09-2016 03:20
WITAM.
15 sierpnia zakupiłem na eBay dodatek do gry "Rise of the Tomb Raider" myśląc że jest to gra.
Po otrzymaniu od sprzedawcy jeszcze tego samego dnia kodu do platformy STEAM w celu aktywacji zorientowałem się że jest to tylko dodatek do gry a nie gra i od razu złożyłem rezygnację z zakupu.
Sprzedawca mi odpisał następnego dnia że właśnie dostał potwierdzenie iż zwrot środków został zrealizowany i pieniądze powinny wpłynąć na moje konto do 48 godzin.
Niestety pieniądze nie wpłynęły więc po pięciu dniach spowrotem napisałem do sprzedawcy w tej sprawie a on odpisał że to może przez weekend albo dni świąteczne.
Na następny dzień otrzymałem taką wiadomość :
-------------------------------
"Niestety Pański problem wciąż jest sprawdzany przez naszych specjalistów, lecz możemy zapewnić Pana, iż pamiętamy o Pańskiej sprawie i postaramy się poinformować Pana o nowych szczegółach sprawy jak najszybciej"
Tydzień później otrzymałem podobną wiadomość
"Problem wciąż jest sprawdzany przez naszych specjalistów, lecz napiszę w tej sprawie do właściwych osób."
Co raczej oznacza iż pieniądze jeszcze nawet nie zostały wysłane.
31 sierpnia dostaje ponownie wiadomość w której jest napisane że sprzedawca dostał potwierdzenie iż pieniądze zostały do mnie wysłane, tym razem jednak na zwrot pieniędzy mam czekać maksymalnie 29 dni tzn. że do 29 dni powinny pojawić się na moim koncie.
Jutro mijają te maksymalne 29 dni więc postanowiłem do Was napisać czy takie lekkie opóźnienie jest całkiem normalne i nie powinienem się przejmować czy może jednak nie.
Z góry dziękuję za pomoc.
P.S
Przepraszam za nie regularny rozmiar czcionki.
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.