- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
22-12-2011 22:05
Wiesz, początki zawsze są trudne.
Notabene, koleś przesyłkę dostał pod koniec listopada. Mam potwierdzenie z Australia Post. Pytałem go o to, nie odpisał, olał temat i ma to gdzieś. Rozważam oddanie sprawy australijskiej psiarni (dotyczy bardzo małej kwoty, ale chciałbym mu narobić kłopotów, oko za oko... :))
Myślę o założeniu tematu, ostrzegającego Polaków przed niecierpliwymi kupującymi, taka profilaktyczna blacklista 🙂
Generalnie jestem bogatszy o doświadczenia, w opisie aukcji mam adnotację ile może iść przesyłka ekonomiczna i po wyborze takowej wysyłam wiadomość "czy aby na pewno?" - w paru wypadkach zdało to egzamin, a w lwiej części aukcji poza Europę w ogóle nie oferuję ekonomicznej.
uBój ma w dupie moje prośby o zmianę komentarza, odrzucili już dwie, poza tym przy wypełnianiu durnego formularza jest błąd. Mam wrażenie, że celowy, żeby utrudnić wichrzycielom (he, he) prośby.
I jeszcze te idiotyczne debilne formułki typu "Bla bla, ograniczamy, blokujemy, postanowiliśmy (...) mając nadzieję na dalszą owocną współpracę". Jakbym słyszał polityków PO 🙂