Blokada konta niemieckiego w Ebay.de
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
13-10-2009 16:49
Posiadam konto zarejestrowane na niemieckim Ebay z niemieckimi danymi. Niestety otrzymalem email, iz moja sprzedaz wychodi poza ograniczenia konta osobistego i musze rozszerzyc konto osobiste do firmowego w przeciagu tygodnia inaczej sprzedaz na tym koncie nie bedzie mozliwa.
Konto mam zarejestrowane na swoje nazwisko z adresem kontaktowym mojej znajomej. Rownoczesnie z otwarciem konta na ebay.de otworzylem rachunek w jednym z niemieckich bankow i teraz mam pytanko. Jakie jest prawdopodobienstwo, ze niemiecki ebay zglosi to do urzedu skarbowego w niemczech a ten bez problemu zorientuje sie, iz nie jestem niemcem i przekaze sprawe polskiej skarbowce ?
Konto mam zarejestrowane na swoje nazwisko z adresem kontaktowym mojej znajomej. Rownoczesnie z otwarciem konta na ebay.de otworzylem rachunek w jednym z niemieckich bankow i teraz mam pytanko. Jakie jest prawdopodobienstwo, ze niemiecki ebay zglosi to do urzedu skarbowego w niemczech a ten bez problemu zorientuje sie, iz nie jestem niemcem i przekaze sprawe polskiej skarbowce ?