Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
05-08-2010 15:03
W przypadku Tajlandii to nie wiadomo ile by poczta szła - nawet nie wiedzą tego na poczcie. Poza tym nie mam pewności czy faktycznie odebrał przesyłke. Konto paypal w tej sprawie raczej mi nie zawieszą - jak już to konto na ebay - bo to od nich dostałem prośbe o szybkie zwrócenie im kasy którą wspaniałomyślnie oddali juz kupującemu. A tak wogóle Poczta Polska tez się popisała - od paru dni nie działa im strona internetowa i śledzenie przesyłek..
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
08-08-2010 13:30
złóż na poczcie reklamację,w razie otrzymania negatywa ebay usuwa go jeśli przedstawisz dowód dostarczenia przesyłki.Już usunęli mi w ten sposób 2 negatywy od cwaniaczków z DE
jeśli chodzi o nieuzasadnione roszczenia to miałem cwaniaczka z USA który zgłosił że to nie on użyl karty kredytowej.Niestety biedaczek nie pomyślał że w trackingu jest pokazane że to ON odebrał przesyłkę 🙂
jeśli chodzi o nieuzasadnione roszczenia to miałem cwaniaczka z USA który zgłosił że to nie on użyl karty kredytowej.Niestety biedaczek nie pomyślał że w trackingu jest pokazane że to ON odebrał przesyłkę 🙂