- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
31-08-2021 20:48
Tak, mógłbym wyrobić paszport tak jak TY. Na początku tak chciałem zrobić, wybulić te 200 zł. Ale tu nie o to chodzi. Ebay po prostu ma mnie w duppie i nie odpisuje na wiadomości. Blokuje pieniądze i żąda dokumentów, których w Polsce nie trzeba posiadać. Wczoraj byłem u prawnika u mnie w Urzędzie Gminy za darmo. Już mam napisane pismo przez prawnika do Ebay pt. Przedsądowe wezwanie do zapłaty. Oczywiście chodzi o odszkodowanie za moje straty wynikłe z bezpodstawnego zablokowania sprzedaży + utrudnianie w swobodnym dostępu do konta, które nie jest zadłużone. Mam rzuty ekranu mojego konta, na których jest do zapłaty 0,00 zł, a Ebay blokuje sprzedaż i twierdzi, że konto jest zadłużone. Pisałem dzisiaj na Ebay na Facebooku, a oni wykasowali moje posty. Także zrobiłem rzuty ekranu moich wpisów na Facebooku, żeby był następny ślad mojego pisania do Ebay, a które to Ebay bezczelnie wykasowuje. Prawnik powiedział, że dziwi się polskim użytkownikom Ebay, że już dawno nikt nie pozwał Ebay do sądu. Po przeczytaniu moich rzutów ekranu, które zaniosłem do niego stwierdził, że już dawno nie miał tak prostej sprawy, gdzie w tym wypadku Ebay, łamie polskie prawo. Dlatego nie odpuszczę.