Sprzedaż przedmiotu na zagranicznym Ebay(UK/COM)

Witam

Od razu bardzo przepraszam jeżeli był już jakiś podobny temat rozwiązujący ten problem ale jestem nowh na ebay i jeszcze się tego nie doszukałem.

Mam pytanie założyłem konto na PL ebay, i chce teraz wystawić przedmiot( grę starą w PL ciężko to sprzedać najlepiej na zagranicznym Ebay) np na Angielskim lub Amerykańskim Ebay. Czy jest taka możliwość ?? Loguję się normalnie danymi z PL konta na zagraniczne Ebay lecz wszędzie jak chce wystawić przedmiot nie da się wybrać tylko wysyłki zagranicznej bo muszę podać również formę i sposób wysyłki lokalnej... a taka jest niemożliwa bo przecież tam nie mieszkam  ??? Istanieje wogóle możliwość abym wystawił tą grę i była widoczna na innych ebay?? Bo nawet jak wystawiłem w PL ebay to po wpisaniu w wyszukiwarce znajdowało inne te gry z innych krajów a mojej nie...

Dziękuje bardzo za pomoc pozdrawiam wszystkich .

Najlepiej wlicz koszt wysylki w cene. Kupujacy lubia darmowa wysylke.
Wowczas zacnaczysz ze wysylka darmo.

A jesli nie to wpisz w opisie ze wysylka z Polski w takim a takim czasie.
Z wysylek wybierz przewoznika tak aby koszt pokrywal sie z kosztem wysylki z Polski.

Kupujacy beda tez widzieli ze gra znajduje sie w Polsce wiec nie bedzie nieporozumien

wazne, ustaw czas wysylki odpowiednio aby nie mogli otworzyc  sporu za wczesnie

ok jakoś sobie poradziłem dałem przesyłkę za free. Lecz teraz moje pytanie dlaczego nie widać po wpisaniu w wynikacj mojej aukcji wystawiłem wczoraj i nic. Ani an PL ebay ani na Ebay.uk ani na Ebay.com , w taki sposób to nikt nie zoabczy mojej aukcji....

Na ogół oferty powinny być widoczne w wynikach wyszukiwania w ciągu 24h od wystawienia, ale niekiedy może to potrwać dłużej.

https://www.ebay.pl/pages/help/sell/find_listing.html

i broń boże nie wysyłaj tego zwykłą przesyłką tylko jakimś kurierem ze śledzeniem i potwierdzeniem odbioru zwłaszcza do usa czy poza eu

Dziśiaj się przekonałam, że żadne potwierdzenie wysłania, nawet z pieczęcią PP i paragonem nie jest istotne. Straciłam 80 zł. Tylko jak wyślesz z potwierdzeniem odbioru i zanim do ciebie ten świstek wróci to e-bay może zamknać spór na korzyść kupującego, jesli zgłosi, że nie dostał. Przedziwne pozaprawne reguły panują niestetey na zachodzie, który chce nas uczyć praworządności.