- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
11-01-2017 22:46
NIe daj się ! Ja mam prawie to samo !
Ebay schodzi na psy ! obsługa klienta siadła beznadziejnie,zero telefonu,zero kontaktu ! Koszmar ! Każdy może sprzadawce orżnąć zgodnie z przepisami Ebay. Może otworzyć spór z Ebay,z Paypal,jak mu sę żywnie podoba. Kasę i tak nam zabiorą,bo kupujący ma zawsze racje ! !
Ja mam kolesia z 3 punktami z Niemiec,dwa razy mu sprzedawałem płytę cd w odstępie 3 miesięcy. Płyta nowa fabrycznie zafoliowana i 2 razy reklamacja. Pierwszym razem sam mu zwróciłem połowę kasy dla spokoju,ale tym razem się nad tym zbiegiem okoliczniści zastanowiłem i dałem opcje ,że jak odeśle towar,dostanie zwtot kasy. I co ? Ebay rozstrzyga na korzyść kupującego i daje "częściowy zwrot",ale zabiera wszystko. I teraz kupujący ma i cd i kasę . Nawet nie musi odsyłać niczego,a ja piszę maile i odbijam sięod ściany,bo im się już nawet odpisywać nie chce ! czy to nie jest złodziejstwo w czystej postaci ! Przecież ten koles będzie u innych robił takie same przekręty ! Nie sądze,że tylko mnie robi w wała ! Ten z australii ma teraz takie same możliwości ,co mój Niemiaszek !
K O SZ MA R !
Ale nie możemy się poddawać !!!!!