Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
12-02-2010 23:35
czy przedmiot przetłumaczony na język francuski wystawiać na ebay.fr,
Tak
czy mogę to robić poprzez ebay.pl ( wystawiać w języku francuskim na ebay.pl )
Nie
jeśli będę musiał wystawiać przedmioty na każdym z ebay-ow odpowiadających językowi w jakim opisana jest rzecz, to czy nie będzie to w niczym kolidowało, że z jednego konta mam wystawione te same przedmioty w różnych językach, na różnych serwisach Ebay?
Nie, nie będzie pod warunkiem, że masz więcej niż jedną sztukę
co z płatnościami ? Czy każdy ebay będzie fakturował osobno, zależnie od tego gdzie przedmiot jest wystawiony ? Czy wszystko będzie fakturowane przez ebay.pl ( czyli tam, gdzie założone jest konto ) ?
Nie, płacisz jedną kwotę (prowizję) do ebay'a, wszystko odbywa się na ebay.pl (zakłądka konto, nast. konto sprzedającego
Tak poza tematem czy masz utworzone konto sprzedającego, jesteś zarejestrowany i zweryfikowany na PayPal, masz powiązane konto ebay z PayPal ?
Tak
czy mogę to robić poprzez ebay.pl ( wystawiać w języku francuskim na ebay.pl )
Nie
jeśli będę musiał wystawiać przedmioty na każdym z ebay-ow odpowiadających językowi w jakim opisana jest rzecz, to czy nie będzie to w niczym kolidowało, że z jednego konta mam wystawione te same przedmioty w różnych językach, na różnych serwisach Ebay?
Nie, nie będzie pod warunkiem, że masz więcej niż jedną sztukę
co z płatnościami ? Czy każdy ebay będzie fakturował osobno, zależnie od tego gdzie przedmiot jest wystawiony ? Czy wszystko będzie fakturowane przez ebay.pl ( czyli tam, gdzie założone jest konto ) ?
Nie, płacisz jedną kwotę (prowizję) do ebay'a, wszystko odbywa się na ebay.pl (zakłądka konto, nast. konto sprzedającego
Tak poza tematem czy masz utworzone konto sprzedającego, jesteś zarejestrowany i zweryfikowany na PayPal, masz powiązane konto ebay z PayPal ?
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx