- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
21-12-2014 22:01
Nikt nie mowi ze jestes niedoswiadczony, a jedynie ze piszesz bzdury. Logiczna rzecza jest to ze wole napisac do "ebay'a" w takiej sprawie niz na forum, ale jest jedno "ale". Jak kazdy zdaje sobie z tego sprawe ze oni wysylaja suche teksty nie wnoszace nic. O tym ze trzeba pisac o podnoszenie limitow jest pelno tematow... Mnie intrygowalo pytanie czy sa jakies niewidoczne limity takie ze np. wystawie te 300 przedmiotow na ebay.de z konta zarejestrowanego w ebay.pl (oczywiscie nie widac zadnych ograniczen jak wchodze w domene ebay.de "sprzedane") i w pewnym momencie dostane jakies ograniczenie sprzedawania na ebay.de?
A jezeli chodzi o druga rzecz to chodzilo mi o to ze majac 10 opinii na koncie zarejstrowanym na ebay.de nie moge wystawiac przedmiotow na zadnym z ebayi.
milosnik-piwka napisali:Ja Ci tylko zasugerowałem co masz zrobić.
A czy Ty to zrobisz czy nie, to już Twoja sprawa. To konto służy mi tylko do pisania na forum. Sprzedaż mam na swoich dwóch pozostałych kontach.
Pozdrawiam
Logiczna rzecza jest to ze nikt nie bedzie pokazywal na polskim forum jaki asortyment sprzedaje...