Prowizja od kosztów wysyłki?

Witam,

Dzisiaj, po miesiącu walki z ebay.pl, udało mi się sprzedać swój pierwszy przedmiot na ebay.com.

Przedmiot został wystawiany z ceną startową $4 i za taką się sprzedał.

Koszty wysyłki ustaliłem na $6, co po ostatnich podwyżkach poczty jest zrozumiałe.

Kupujący zapłacił przez PayPal, który niezwłocznie poinformował mnie, że pieniądze są już u nich i żeby koniecznie NATYCHMIAST wysłąć. Gdzieś jeszcze napomknął, że pieniądze zobaczę za "do 21 dni".

Trudno, poczekam.

Z moich 10 dolarów PayPal potrącił sobie skromne 0,69 $. 

Chciałem jeszcze sprawdzić jak ma się sprawa prowizji (na ebay.pl jest bardzo przyjazna - marne 2,5%), wchodzę w konto sprzedawcy i widzę pozycję:
"Cena końcowa: US $4,00 (aukcja z licytacją), prowizja od ceny końcowej w wysokości US $0,40 przeliczona na 1,21 zł według kursu 3,03570 (na dzień 19-06-2014).".

10%, trudno, przeżyję.

Ale ku mojemu zdziwieniu zauważyłem również pozycję:
"Koszt wysyłki i inne koszty bez podatku od sprzedaży: US $6,00 (aukcja z licytacją), prowizja od ceny końcowej dla wysyłki w wysokości US $0,60 przeliczona na 1,82 zł według kursu 3,03570 (na dzień 19-06-2014)."

I tu opadła mi szczęka.

PROWIZJA OD WYSYŁKI?

Czy to jakiś żart? Czy popełniłem jakiś błąd przedzierając się przez setki  opcji w moim profilu sprzedawcy  i zaznaczyłem o jeden "haczyk" za dużo? Czy może jakiegoś nie zaznaczyłem?

Proszę o pomoc.