poniewaz milosnik-piwka napisal wyczerpujaca odpowiedz to ja dodam tylko

Ad. 3 wybierasz z listy ilkosc dni

kupujący wlasnie zwracaja uwage w jakim czasie jest wysylany przedmiot, najlepsza sprzedaz jest jesli sie wysyla w ciagu 1 dnia roboczego lub najlepiej w tym samym dniu do konkretnej podanej godziny, ktora wybiera sie z listy

Ja takie aukcje, gdzie czas wysylki jest powyżej 3 dni omijam szerokim lukiem

Ad. 4 i 5

przeczytaj sobie to co zadalem serwisowi, jesli bym chcial otworzyc 3 konto firmowe

Wiem, że są limity sprzedaży dla nowych użytkowników, gdybym chciał sprzedawać z kolejnego konta oczywiście jako firma, czy te limity mnie dotyczą i co trzeba zrobić, aby ich w przyszłości nie mieć lub zniwelować do minimum

odpowiedz adminki

Uprzejmie informuję, że w przypadku założenia nowego konta, będzie ono się li...czyło jak nowy użytkownik. W związku z tym będzie objęte tymi samymi limitami początkowymi, co każde inne nowe konto. Ponieważ limity zależą od wielu czynników, podanie konkretnego sposobu na ich zmniejszenie nie jest możliwe. Jednak takie czynniki, jak konto prowadzone zgodnie z zasadami eBay, rodzaj sprzedawanych przedmiotów, dobre wyniki sprzedawcy, pozytywne opinie oraz liczba sporów przeprowadzanych i rozwiązywanych w Centrum rozstrzygania mają wpływ na pomyślny rozwój konta.