- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
07-04-2012 13:50
witaj;
Całą środę spędziłam na próbie wycofania tej rzeczy z mojego konta ,ale regulamin powiedział że jeśli w aukcji biorą już jacyś ludzie to nie mogę wycofać tej rzeczy (mam 16 godzin)oczym nie wiedziałam.Poradzili mi że mogę jedynie klikać na każdego licytanta i anulować powiadamiając każdą osobę o powodzie!tak tez zrobiłam i nikt z tych 5 osob nie robił mi problemów ...aż tu nagle dosłownie sekunde przed zakończeniem tej licytacji ta babka się wkręciła i wylicytowała za 99 centow !
Ja natychmiast wysłałam jej wiadomość z przeprosinami o zaistniałej ssytuacji ,ale woda na młyn!
ona wygrała i już mam jej wysłać,wyzwiska pod moim adresem,mam jej wpłacić wartosć towaru bo mnie pozwie...
wysłałam prośbe o nulowanie transakcji ale ona ją odrzuciła ,i wystawiła mi czerwony komentarz ....a towaru dalej się domaga ,mam wszystkie te wiadomości widać tu jasno kto kogo atakował nie ja ją tylko ona mnie!
Jestem tutaj nowa teraz wiem bo już mnie naprowadziło pare osob że działają tu pseudo kupcy z ameryki którzy łowią minute przed koncem towar w złodziejski dla mnie sposob!
dziwi mnie jedynie fakt że sprzedający nie ma prawa tutaj do własnego przedmiotu i przez jakieś 16 godzin nie może wycofać towaru...
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz