- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
31-01-2012 17:16
proszę napisz, gdzie na ebayu jest adres do wysyłki bo ja używam zaawansowanego MS i nie widzę tego
ja wysyłam od początku kariery na ebayu czyli od roku 2007 tylko na adresy z paypala, raz mi tylko przesyłka wróciła z adresu paypala, zaadresowałem ponownie na adres z ebaya i było git, ale to był tylko jeden przypadek na ponad 3500 listów wysłanych w ten sposób
Nie bój się, jeśli był zły podany adres to przesyłka powinna wrócić, tak było w moim przypadku, a miałem już kilkanaście razy
bo nie chce mi się wierzyć, że przesyłka zaadresowana na pana X listonosz wyda panu Y
jesli kupujący eskaluje do rangi roszczenie, wtedy to co napisaliście sobie nawzajem w roszczeniu spece z paypal będą rozstrzygać
jeśli tak jak piszesz, że wysłałeś na adres z ebaya, a inny był na paypalu to reklamację rozstrzygną na Twoja korzyśc tak mi się wydaje,
a jesli chodzi o SS to jak Ci wyżej napisałem jest on tylko na polskim ebayu na pozostałych jest TRS
no i co z tego, że jestem srebrnym super sprzedawcą, jak ja tylko o tym wiem i nikt więcej,
kupujący z serwisów ebay.de, co.uk, it, fr, es i com.au czyli na tych co sprzedaję widzą mnie jako top ratted seller, a nie jako super sprzedawcę
będziesz miał setkę sprzedanych przedmiotów na ebay.de też będziesz TRS
jak widzisz pomocny772007 to też ja, bo te same awatary
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx