- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
27-12-2011 15:39
@fashion.house.
Niestety tak to jest jesli ma się mało feedbacku to są limity i to w każdym serwisie. Ten miły Pan z niemieckiej obsługi niestety nie jest świadomy wszystkich możliwych ograniczeń na kontach i pierwsze słyszę, żeby użytkownicy z Austrii, czy Szwajcarii/Niemiec nie mieli żadnych ograniczeń przy wystawianiu aukcji na innych ebaya'ch niż macierzysty. tego typu ograniczenia obowiązują w każdym serwisie.
Kiedy miałem mniej niż 10 feedbacku jako sprzedawca to po wystawieniu 3 aukcji na eBay.de złapał mnie niemiecki limit, dopiero po nastukaniu trochę więcej komentarzy mogłem wystawiac na innych eBay'ach
@retro.ambient
Limity są nakładane przez serwis, w którym próbujesz wystawiac aukcje i zawsze otrzymujesz alert w danym języku. Jeśli to jest po niemiecku to piszesz do niemieckiego eBay'a, po angielsku to do eBay.co.uk lub eBay.ie/eBay.com. Macierzysty serwis nie ma tu nic do rzeczy. tak sie sklada ze frontowi pracownicy firmy nie zawsze sa zaznajomieni ze wszystkimi mozliwymi blokadami i czasami moga sie mylic. Chociaz Twoja sprawa jest dziwna trzeba to przyznac. Na pewno nie odpuszczaj, pisz w sprawie limitów do skutku.
Pozdr.