- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
16-12-2011 15:30
Identyczna sytuacja spotkała i mnie,z tą małą różnicą,że mogę wystawić AŻ jedną aukcję na 24 godziny,po czym pojawia się komunikat:
"Z przykrością informujemy, że wystawianie dodatkowych artykułów z Twojego konta eBay jest w tej chwili niemożliwe. Aby zapewnić bezpieczeństwo dokonywanych transakcji, na konta nakładane są czasami limity sprzedawania. Nie kwestionują one jednakże w żadnym wypadku Twojego członkostwa eBay. Aby uzyskać więcej informacji w związku z zaistniałą sytuacją, prosimy o nawiązanie kontaktu z Działem Bezpieczeństwa eBay. W tym celu skorzystaj z formularza kontaktowego zamieszczonego na następującej stronie pomocy.
Cenimy Cię jako członka naszej społeczności i mamy nadzieję na kontynuację dobrych relacji. Z góry dziękujemy za Twoją szybką reakcję i współpracę w powyższej sprawie."
Co ciekawe jako "post-regiment" czyli moje pierwotne konto - także nie mogę przeglądać forum,bo rzekomo "nie mam uprawnień" - cenzura?
Oczywiście ta sama regułka,że powinieniem zwrócić się do serwisu brytujskiego,tam mówią,że jestem zarejestrowany w PL,więc tam powinienem kierować się w przypadku problemu - klasyczna "spychologia" ! Na dodatek pracownik Ebay.pl bez problemu likwiduje limity związane z nowym kontem,powiązując jest ze starym,a stare konto ma blokadę sprzedaży,której istnienia nikt z Obsługi Klienta nie potrafi mi rzeczowo i logicznie wyjaśnić. Inny pracownik napisał we wtorek,że sprawa została skierowana do "nadrzędnego działu" i mam czekać na odpowiedź.Pozostaje wałkować temat,najeść się cierpliwości.
Poinformuję o finiszu tej abstrakcyjnej sytuacji.