- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
12-06-2013 15:17
skan podpisu jest, potwierdzenie odbioru jest w formie pisma, oraz karteczki z poczty, która wróciła wszystko wysłałam
Dostałam taka odpoweidź
Witaj Agnieszko,
Dziękujemy za cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź w sprawie 5022238967 . Przepraszamy, że nasza zwoła spowodowała Twoje zaniepokojenie.
Ponieważ sprawa rozpatrywana była w serwisie eBay.com konieczne było skontaktowanie się z tym serwisem w sprawie przedłożenia ponownego odwołania w Twoim imieniu.
Z przykrością informujemy że odwołanie w sprawnie nie zostało zaakceptowane. Decyzja spowodowana jest niezastosowaniem się do warunków określonych w sprzedaży przedmiotu. W opcjach wysyłki stwierdzono ze przedmiot zostanie wysłany w ciągu 3 dni od sprzedaży natomiast nie dokonano wysyłki do dnia 07.01.2013. Rozumiemy, że był to czas świąteczny dlatego konieczne było dokonanie wysyłki zaraz po świętach jeszcze przed nowym rokiem.
Zdajemy sobie sprawę, że odpowiedź może Cię nie satysfakcjonować. W zaistniałej sytuacji możesz zgłosić tę sprawę do organów sprawiedliwości lub do urzędu ochrony konsumenta.