Blokada sprzedaży na ebay.de

Witam

Od poniedziałku (25.06.2012) mam zablokowaną opcje sprzedaży.

Kiedy loguje się na konto lub próbuje coś sprzedać wyświetla się taka informacja:

"Wichtige Mitteilung

Wir haben einige Aktivitäten in Ihrem Mitgliedskonto festgestellt und benötigen Ihre Hilfe bei der Verifizierung einiger Angaben. Es tut uns leid, wenn Ihnen dadurch Unannehmlichkeiten entstanden sind. Während wir mit Ihnen zusammen einige Angaben verifizieren, steht Ihnen Ihr eBay-Mitgliedskonto nur eingeschränkt zur Verfügung.

Bitte gehen Sie zu Mein eBay und gehen Sie entsprechend der Anleitung vor, die Sie in der an Sie gesendeten E-Mail finden. Vielen Dank, dass Sie sich hierfür Zeit genommen haben.ę

Dostałem oczywiście wiadomość od ebaya, która wygląda w ten sposób:

"Aby odwołać się od ograniczenia i móc wznowić sprzedaż, zapoznaj się z poniższymi zaleceniami:

Po spełnieniu wyżej wymienionych wymagań odpowiedz na tę wiadomość e-mail, a my rozpoczniemy procedurę odwołania. Pamiętaj, że możemy poprosić o dodatkowe informacje na potrzeby procedury odwołania."

Brak w mailu informacji na temat tego co robię nie prawidłowo i co mam zmienić...

Napisałem już dwa maila do ebaya. Odpowiedź niby powinna być w ciągu 48h ale żadnej odpowiedzi nie otrzymałem...

Konto jest na firmę, powiązane jest z zweryfikowanym kontem paypala.

Problem nastąpił po tym gdy poprosiłem kupującego o wpłatę przez paypala...

Proszę o pomoc...

pozdrawiam

Szymon