Napisałem mu że tylko przez PayPal zapłacę, nie odpisuje to napisze że z wiązku z brakiem odpowiedzi ze strony sprzedającego rezygnuje z kupna,dzięki za podpowiedź

Poszło wysłalem do niego przetumaczony tekst, że rezygnuję, zobaczymy jak zaraguję,pozdrawiam do jutra

jestem nowy chce kupić towar z niemiec dowiedziałem się że najtaniej jest zaplacić przelewem na konto przez bank zachodni wbk czy ktoś tak płacił nie chce zakladac peypal

czy jest ktos na forum odezwijcie się

Witam ponowni,kolega z niemiec dalej nie odpowiada na moje e-maile,A tak przy okazji w jaki sposób przelać z mojego konta walutowego na konto PayPal,

Źle to napisałem na jakiej zasadzie to się toczy np.przeleje z z mojego na PayPal i teraz trzeba komuś to wpłacić,co wtedy

jestem nowy chcę kupić buty w niemczech dowiedziałem się że najkorzystniej jest przelac kasę poprzez przelew w wbk czy ktoś tak juz płacił proszę o pomoc.

odezwijcie się?

nie plac przelewem za granice bo sie to po prostu nie oplaca - musisz pokryc wszystkie prowizje bankowe i zaplacic de fact wiecej aby sprzedawca otrzymal tyle ile mu sie nalezy. co za problem zalozyc konto paypal, przelac na nie kase i zaplacic w ten sposb jesli sprzedawca sie zgodzi na platnosc paypal...?

chce kupic tylko jednorazowo