jak zapłacic

kupilem na ebay radio w niemczech po licytacji wygranej przez ze mnie,przyszedł e-mail Kupiłeś przedmiot w serwisie eBay:z imieniem nazwiskiem i adresem, zaraz po nim przyszedł drugi e-mail z moją faktórą na jaką sume mam zapłacić po kilku kliknieciach ukazał sie niekompletny nr. konta brak adresu,i nazwisko z imieniem inne niż w e-mailu który przyszedł mi z ebaya po wygranej licytacji,pytanie czy tak to może być że na koncie ebay ktoś jest zarejestrowany pod jednym nazwiskiem i adresem a dane jego są na inne nazwisko i adres do wplaty i to jeszcze nie kompletne jest obawa komuś takiemu pieniążki wpłacić zwłaszcza 2000zl kogo mam pytać gdzie pisać żeby w ebay sprawdzili tego gościa,czy ebay ma jakieś biuro obsługi.

JAK ZAPŁACIĆ BESPIECZNIE PROSZĘ O PORADĘ

Jeśli była płatnośc paypal to zapłac ze strony aukcji i nic Cie więcej nie obchodzi. U Ciebie na stronie tej aukcji pokaże się info potwierdzające twoją płatnośc. Ot i cały urok płacenia poprzez PP.

nie bylo opcji paypal

tylko przelew Płatności:
Przelew, | Zobacz szczegóły

obawa jest wiadomo raz że suma dwa że on podaje tu inne dane a w formulażu inne,poza tym podał mi błędny nr bic do banku,

Poproś go o przesłanie faktury PP, może przyśle...

Przy moim pierwszym zakupie na ebayu a był to ebay DE też nie było PP i sprzedawca przysłał mi do zapłacenia fakture PP. Tylko ja PRZED ZAKUPEM zapytałem go czy będe mógł zapłacic poprzez paypal

tylko jak to mu napisać np.Czy jest możliwość zapłacenia poprzez paypal,założyłem nie tak dawno konto paypal,

Napisze mu że mam podstawe coś podejżewać skoro są dwa adresy nazwiska błędne niekompletne że zapłacę mu przez pay pal,i ma mi przyslać fakture tylko przez e-maila czy pocztą bo w tym niesiedzę dobrze