Problem z zapłatą za zamówiony towar

Pierwszy raz zamawiałem przez serwis Ebay.pl i mam pytanie dotyczące płatności. Konto PayPal mam doładowane i chcę zapłacić za zamówiony towar. Wchodzę więc na mój Ebay, wybieram opcję zapłać teraz i wyskakuje okno z logowanie do serwisu PayPal. Loguję się więc, a po zalogowaniu wyskakuje komunikat: "Niestety nie możemy teraz wysłać tej płatności" oraz "spróbuj użyć innej formy płatności (o ile jest dostępna) nie wiem co robić ?

Czekam na odpowiedź i pozdrawiam !

na ile doladowales konto paypal - jesli na styk to doladuj wiecej, bo kurs wymiany paypal jest nieco inny niz ten, wg ktorego ebay pokazuje ceny + wydaje mi sie, ze paypal po prostu tak ma, ze jesli kasy na koncie jest na styk, to proponuje inne formy platnosci, np podanie karty kredytowej

Zaraz serio mnie coś trafi ! Odczekałem ponad 24h, później spróbowałem doładować konto o kolejne 20 zł i, a tu dalej błąd i nie mogę przelać gościowi pieniędzy ratujcie, błagam !!!!!!!!!!!!!!!!

Mam dokładnie ten sam problem, ale na koncie paypal mam większą sumę o jakieś 20 zł, więc powinno wystarczyć, a i tak nie mogę zapłacić za przedmiot. Co robić?

Witam.

Czy udało się Wam roziwącać problem z blokowaniem tej płatności mam taki sam problem.