Czy mogę zamówić coś do Polski przez angielskiego e baya?

Witam, mam angielskiego e baya i chcialabym zamowic cos na Polski adress. czy to mozliwe czy zalezy od sprzedajacego gdzie wysyla przesylki? Zalogowalam sie rowniez jak widac na polskim ebayu uzywajac loginu i hasla z angielskiego i czy wystarczy tylko zmienic adres wysylki na polskim i zamowic cos z anglii czy musze cos robic z paypalem i tam tez zmienic adresy zeby byla zgodnosc? Po prostu prosze napiszcie mi jak moge zamowic cos z anglii zeby doszlo na polski adres? Dziekuje z gory:) soryy za moja niewiedze.czekam na odpowiedz. pozdrawiam

Adres zmieniasz na Ebay rejestracji i z tego Ebay Paypal bierze adres do wysylki. Dla pewnosci sprawdz i zmien rowniez adres na Paypal.

Nie do końca jest tak....Możesz zamówić owszem ale jeśli sprzedający udostępnił taką formę wysyłki.Reasumując.Jęsli jest możliwa wysyłka do PL to przedmiot kupisz,jeśli nie to nie....Może być też opcja zapytania o koszt...Na koniec....wyślij emaila sprzedawcy z adresemm wysyłki a przedtem zapytaj czy wysyła np.do PL.Na pewno jest to lepsze niż zmiana danych w koncie użytkownika....