ebay uk - nie mogę zapłacić za przedmiot

Witam. Kupiłam przedmiot na ebay uk - sprzedawca nie oferował wysyłki do Polski ale zapytałam czy się zgodzi i powiedział, że tak. 

Myślałam, że kupuję ale tak na prawdę zobowiązałam się do kupna - w każdym razie wyświetla mi się opcja "pay now" - klikam i ukazuje mi się "You've committed to buy this item. Please continue to checkout." klikam  "proceed to checkout" - i ukazuje mi się komunikat:

"One or more of the items below can't be purchased because the seller has not specified postage costs to the location selected.
  • Change your address or remove the items to continue.
  • You may also contact the seller for an exception."
  • "Please change your address or go to Basket to request a total from the seller." - kontaktowałam się ze spredawcą i prosiłam o wystawienie faktury lub zmianę "posts to United Kingdom" na "worldwide" bez skutku - postanowiłam przelać sama z payPal-a - poprosiłam o email i nic. Teraz otrzymuję ponaglenia od ebay żeby zapłacić ale nie mogę -
    Continue to PayPal to complete your purchase

Co mam zrobić, sprzedawca nie odzywa się a ja nie chcę być uważana za oszustkę i obawiam się że zablokują mi konto!
    Będę wdzięczna za pomoc Serce

nikt ci konta nie zablokuje, bo przeciez czekasz az sprzedawca poda koszt wysylki do ciebie, tak? czesto mam takie przypadki i jesli nie sa to doswiadczenie sprzedawcy to sami nawet nie wiedza co maja zrobic, aby podac/zmienic koszt wysylki

czy przed zakupem ustalilas ze sprzedawca koszt wysylki do ciebie? jesli nie, to moze jeszcze go nie sprawdzil albo po prostu w koncu zdecydowal ze mu sie nie oplaca.mozesz wytslac mu takze screenshot z tego co widzisz na np. ebay.co.uk, gdy probujesz zaplacic i napisac, ze ebay nie pozwala ci zaplacic dopoki on nie poda wlasciwego kosztu wysylki do ciebie

tak czy owak, jesli nie zaplacisz a sprzedawcy bedzie zalezec na sprzedazy moze otworzyc spor o platnosc ale wtedy odpowiesz ze nie mozesz zaplacic bo nie podal kosztu wysylki.

ew. sprzedawca moze poprosic cie o anulowanie transakcji, aby odzyskac prowizje pobrana przez ebay, na co mozesz sie nie zgodzic. jesli nie chce sprzedac to go nie zmusisz. poszukaj bardziej rzetelnego sprzedawcy