forumyabe, gdzie jesteś

forumyabe, gdzie się Ty zapodziała, nie słyszałem Cię na forum od dawień dawna, wziełaś rozbrat z ebay'em?. Odezwij się 🙂
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx

Chyba sporo osób wzięło rozbrat
z EB - ja tez sie nad tym zastanawiam '' mocno ''.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 😉

forumyabe
Użytkownik
Witam Cie serdecznie shaver_poland!!!
Witam rowniz wszystkich innych ebajowiczow!!!

rzeczywiscie nie zagladalam ostatnio na ebay.pl.
Duzo pracy itd, malo czasu dla siebie i na pogawedki.
Ale moze mi pomozecie, szukam producenta ladnych ubranek do chrztu dla dzieci do 2 latek powiedzmy. Ale to musza byc naprawde ladne rzeczy, nie banalne, nie z polyestru uszyte tylko bawelna.
Moze wie ktos cos na ten temat?

Pozdrowienia
Forumyabe

super, a już myślałem, że zapadłaś się pod ziemię 🙂

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę

shaver_poland

forumyabe
Użytkownik

super, a już myślałem, że zapadłaś się pod ziemię 🙂 Pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę shaver_poland

Witam,

ale na moje pytanie nie dostalam odpowiedzi!

Naprawde nie znacie producentow ubranek dla dzieci na chrzest i sczegolne okazje?

Pozdrowienia.

forumyabe
Użytkownik

Witam,

co sadzicie na temat anonimowych szczegolowych ocen?

szczegółowe oceny sprzedającego na ebay'u są nie obowiązkowe, ja mam tylko ciut powyżej 700  a sprzedanych przedmiotów prawie 2000

niestety nie znam żadnej firmy 🙂

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx

forumyabe
Użytkownik

dziekuje za linki.

Szczegolowe opinie na ebay.de sa bardzo wazne. Od nich zalezy, czy dostaniesz status Top sprzedawcy, albo w inna strone bedzie twoje konto ograniczone w sprzedazy.