Problem z potwierdzeniem tożsamości.

mk4full
Użytkownik
Witam, gady chce coś sprzedać przez ebay'a wyskakuje mnie że muszę potwierdzić swoją tożsamość, i jest opcja przez tel.
"Potwierdź swoją tożsamość
Aby potwierdzić swoją tożsamość, skontaktuj się telefonicznie z Obsługą klienta pod numerem 00800 200 90 200 (połączenie bezpłatne) w godz. 08:00 - 18:00 7 dni w tygodniu i podaj ten kod zabezpieczający: *********.
Po potwierdzeniu swojej tożsamości przejdź do następnego kroku."

Próbuje do nich zadzwonić, ale numer jest zły. ;/ co robić?

najszybszą matodą jest weryfikacja poprzez kartę kredytową lub debetową

a w sprawie numeru możesz napisać do obsługi klienta
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx

Posiadam podobny problem... jednak już wcześniej weryfikowąłem konto przez partę kredytową.

Wszystko było okej, aż do momentu jak nie zapłaciłem warchunku bo kompletnie o nim zapomniałem.

Zaraz paypalem zapłąciłem ale ogranicznie jest... a nie mogę zadzwonić na ten śmieszny numer.

wldmo
Użytkownik

numer dziala wykrecacie z zerami jak jest i jest ok

nagast1
Użytkownik

Dzięki ci wielki Ebayu że tak dbasz o moje bezpieczeństwo! 😉

Jestem na stronie po jakimś już czasie nie logowania. Chcę coś wystawić na tych biednych polskich aukcjach, gdzie i tak nic się nie sprzedaje. NIESTETY ZONK i komunikat!

"Nie znamy twojego komputera, musisz zweryfikować swoją tożsamość" Super. I tam pytanie weryfikujące. Nie pamiętam czy w  odpowiedzi podałem z polskimi znakami czy nie . Próby i hasło limit szczęścia wykorzystany.

Ok. Moja cierpliwość też. Dlatego żegnam znów na DŁUGI CZAS Ebaya. I się wcale nie dziwie, że dostajecie w dupę od Allegro na polskim rynku. Tortury!